- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Miel?tt rákérdezel nem úgy. Az nem most volt, hanem 2024 körül. Sybil akkor volt 16 én meg 23. Na de ha az ember mondjuk punk, akkor az is marad 23 évesen is. Azt gondolom tudod, hogy az ébredés még nem volt messze. 2024-ben a gy?lölt sátánistákból hirtelen érdekes és csodálatos dolgok lettek. In imago dei, ugye... Én lettem a nagyfiú, akire föl lehet nézni és aki az eddigi hírverés miatt kicsit sötét hátter?, mindenféle furcsa magánórákra jár és id?nként középkori-énoki nyelven káromkodik, mert miért ne. Egy goth-girl az ilyesmit?l természetesen el szokott olvadni. Hát így is történt. Mellesleg a Myerscough család is igen hosszú és ködös múltra tekint vissza. Id?nként föl-fölbukkan benne egy két lefejezés, akasztás, máglyán elégetés, pár boszorkányvád, sátánizmus, eretnekség vádja... Szóval pont olyan háttere van, amilyet akkor kerestem. Ne feledd, hogy ez a mágia dolog akkor még nem volt ilyen érthet? és nyilvánvaló. Az MIT&T két évvel kés?bb, 2026-ban indul. Addig csak MIT. Annyit viszont tudtam, hogy valaki hozzám hasonlót kell keressek egy másik családból. Máshogy nem lehetett utánanézni."
-"Nem tudom, hogy Theodor említette-e neked azt a szerz?dést amit olyan bandákkal szoktak aláíratni, akik egyszer valahogyan beletenyereltek valami olyasmibe, amibe nem lett volna szabad. Na valami hasonlónak volt a rajongója, amíg aztán 2024-ben elvileg véletlen mágiával a Shadow Enthroned bizony kicsinálta magát a színpadon, magával víve pár rajongót a hallgatóságból. Semmi vészes, f?leg doom-metalt nyomtak, szóval nem volt egy goregrind, de voltak áldozatok és voltak szemtanúk. Amíg Sybil azzal volt elfoglalva, hogy kimagyarázza magát a Szt. Szilveszter Rendnek, összejöttem Minával. Azóta nem viselik el egymást. Nem volnék meglepve, ha most is azért jönne, mert azt hiszi akarok t?le valami olyasmit. Téged persze nem említettelek. Egyébként ha a világ legjobb n?je volna, se akarnék t?le semmit. Ahogy ismerem kamerafölvételt?l kezdve minden készülne egy ilyen eseményr?l és persze mind Minánál kötne ki, csak hogy megmutassa, hogy... Szóval nincs az a pénz."
~~~
-"Minek annak korlát, aki önmaga egy er?dítmény? Ha jól tudom err?l vagytok híresek." kérdezi Amy, miközben már készíti a sót, amivel majd fölrajzolja a korlátot. Persze ? már modern módon áll neki a dolognak és standard konyhai sókiönt?t használ, amit?l persze egy múltmániás egyb?l idegbajt kapna.
-"Bocs. Majd lebontom... és föl is porszívózom..." kér bocsánatot a sószórás miatt.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Talán a punk szóról is átkerült a hangsúly a nemesre, és talán egy kicsit poz?rebb goth leányzó így kevésbé is volt vonzó, ha nem tévedek. Ugyanis amikor egy Goth a "let?nt id?k nemességét" másolná, amivel egy üres pózt és mázt aggat magára, és büszke rá, hogy egy nemes szóba áll vele. Büszke rá, hogy amikor lázadtál egy kicsit, és ezért is jó volt a kevesebbet felmutató lány, s mint mondtad a punk az punk. De azért nem lett volna az sem tartós, sem egy súlycsoport Minával, aki valóban nemes. És bizony sok dologban valóban különleges, és nem csak a különlegesség kultuszát másolja. Ja, és szerintem Sybillel szemben van annyi esze, hogy észre vegye a különbséget, és akár értse azt is, miért nem olyan jó poén amit a Wilbeforce család csinál.
~~~~~
- Semmi baj. Ha kell a porszívózást megoldom én is.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nézd, az ember egy ideig ellenállhat, de addig addig... khm... a széllel szemben, amíg egyszer csak megunja, hogy tiszta vizelet és inkább hátat fordít annak a nyavalyás szélnek, vagy éppen oldalt fordul, mint én. Fiatalság, bolondság és mi igencsak sokáig vagyunk fiatalok és bolondok is, de cserébe igen sokáig élünk. Ezért is nézek el annyi marhaságot Ottonak. Nem hiszem, hogy ez harmincéves koránál tovább tartana. Az élettartamra visszatérve, meg ki tudja? Lehet, hogy a következ? generáció már hegyes fülekkel fog születni. Ha a Zann családot vesszük alapul, erre igencsak megvan az esély."
-"Ezzel a gót dologgal kapcsolatban meg annyit, hogy legalább elindulnak egy óton. Nem az a nemes, akinek irtósok pénze van és hülye is mellé. Az szimplán burzsuj. A nemességhez rengeteg olyan ideál hozzá tartozik, amit meg kell érteni és el kell fogadni. Ismerek olyan gótokat is, akik különcök ugyan, de akármelyik bálra meghívhatnám ?ket, amíg ott vagyok. A burzsujok közül már kilógnának. Körülöttünk viszont kicsit jobban elnézik az ilyesmit. Sybil viszont poz?r, vagy nem, rendelkezett a megfelel? háttérrel, mármint ha a tisztán mágikus dolgokat vesszük alapul. A többi pedig abban a korban könnyedén elsajátítható, ha valaki el is akarja valamiért. Az már más kérdés, hogy mostani ésszel azt mondom, hogy Sybil-nek az túl sok lett volna a nemességb?l. Ezt meg amit Mináról mondtál, neki is hallania kellett volna. Biztosan megölelt volna érte. Lehet meg is jegyzem neki, ha nem bánod, mert ez nagyon szép volt. Bizonyára kevésbé fog gyanakodni rád innent?l. S?t!"
~~~
Innent?l Amy az asztrális korláton belül lótuszülésben, szinte meditálva, tölti el azt a pár percet sejthet?en könyveket olvasva, vagy csak megnézve pár filmet, de ezt nem lehet megtudni anélkül, hogy valaki meg ne piszkálná a kimen? jeleket. A kiszállás viszont már id?igényesebb, ugyanis ? ragaszkodik ahhoz, hogy lebontsa a korlátot [arra hivatkozva, hogy akármelyik sof?r vagy bárki beleszalad, az bizony ?t zavarni fogja] és kézi porszívóval fölszívja a kiöntött sót [azzal az indokkal, hogy ártalmas a környezetre, ha szétszóródik, az meg elkerülhetetlen]. Az eddigiekb?l egy végletekig gondoskodó abszolút pacifista m?vészlélek jön le. Egy olyan m?vészlélek, aki nem mentes a m?vészekre jellemz? zsenialitással járó hibáktól. Ezek azok a kétél? kardok amiket egy m?vész el?nyére tud forgatni de néha ?t magát is megvágják. Amy esetében ez a végletekig kitolt érzékenység és empátia. Gyakorlatilag szabad préda de cserébe mesterien tud bánni a hangulatokkal és az illúziókkal. Az adatlapja alapján a hangjával is, hisz szinkronszínészként is dolgozott, a f?iskolája meg is van a színészetb?l. Az egyik gyakorlatsor alatt fedezte föl azt, hogy ? valójában fölébredt, viszont vélhet?en a method acting sebezte meg annyira, gyakorlatilag faragta olyanná, amilyen most. Elvileg nagyon effektív módszer, de mostanában jobb helyeken er?s okkult biztosítás mellett végzik csak, különben az illet? nem a szerepe, hanem valamilyen behatás miatt formálódik. Ilyenkor az aki ledobja a személyiségét és kialakítja a szerepnek megfelel?t, hogy egy új szerep kedvéért megint lebontsa a régit és fölépítsen egy újat, csak annyit tartva meg az eredetib?l, amib?l amikor visszavonul újra fölépítheti önmagát, gyakorlatilag szabad préda bármilyen behatásnak. Akinek nincs pénze ilyen védelemre de a legjobb akar lenni az sokszor rámegy, lévén pszichológiai okokból is igen veszélyes ez a folyamat, amire sok kés? huszadik, korai huszonegyedik századi színész ráment. A folyamatos lebontás és fölépítés egyik mellékhatása az instabilitás. Amynél ugyan ez már nincs meg, de jó kérdés, hogy mennyi idegen darabot hordoz, amit valódinak vélhet. Az viszont biztos, hogy ennek és valamilyen küls? behatásnak köszönhet?en kiderült, hogy ? bizony fölébredt. [A papír csak walk-in-t említ, semmi konkrétat.] A félbeszakadt karriernek köszönhet?en viszont stabil, de csak szinkronszínésznek vagy statisztának vennék föl és soha nem fogja tudni magát lezárni. Tökéletes akart lenni, tökéletesen megtanulta kinyitni magát más személyiségek [leend? szerepek] felé, így viszont tökéleteset is tud számukra nyújtani és tökéletesen meg tudja ?ket ismerni rövid id? alatt.
-"Bocsánat... Pillanat..." mondja Ginának, amikor megszólal a telefonja. "Mindjárt lerendezem." lép arrébb.
-"Igen, Shirley?"
-"Még hogy... Még hogy én adtam el magam! Figyelj! Nyugodtan fölvehettél volna, annyit voltam nálatok. Az már más kérdés, hogy fel?led akár éhen is halhattam volna. S?t, ha jól emlékszem egyszer meg is említettem, de te elnapoltad. Hát akkor majd máskor. Nagyon máskor. Igen, soha."
-"Hogy én? Téged? Ugyan... Lehet hogy mondtam olyasmit, hogy inkább a lányok, mert bennük nem azt látom, hogy csak meg akarnak döngetni és aztán eldicsekedni a haveroknak a kocsmában és egyébként is, a lányok kifinomultabbak, kedvesebbek, alkalmazkodóbbak és messze nem olyan territoriálisak, mint a férfiak. Igen, ez általában igaz is, de a csatatéren a keresztt?z hozzád képest zazen-meditáció! Meg egyébként is, ha nem látnálak, ha nem hallanám a hangodat, akkor összekevernélek egy díjbirkózóval vagy valami ketrecbunyóssal, csak annyira viselkedsz n?iesen. Egyébként meg itt legalább nem megdicsérik az alakomat, hanem megkérdezik, hogy nem-e épp éhen készülök halni. Igen, a következ? föllépésem nálatok le van mondva."
-"Persze... Fenéket, majd még a végén hírbe hoznak veled..."
-"Igen? Viszont kívánom!" csapja le a telefont teljesen földühödve, aztán pár pillanatig csak behunyt szemmel áll, majd kinyitja a szemeit és újra elmosolyodik, mintha mi sem történt volna.
-"Bocsánat az el?bbiért, de egyesek nem hajlandók elismerni, hogy totális idióták." csóválja meg a fejét. Igen, a stabil értékelést inkább változékonyra kellene változtatni az el?bbi váltás fényében.
Csapat riadó!
~~~~~
- Shirley? Szerintem ne nagyon foglalkozz vele. Tudod... téged azért hívtunk ide, mert te vagy az egyik legjobb. Nem kell vele foglalkozni. Tudod [i:gmt1vrvc]kompenzál[/i:gmt1vrvc]. Nem csak most. Hanem az egész életében. Világ életében érzéketlen tuskó volt, de az ilyen hideg és érzéketlen fruskák a partnerükre sem tudnak ráhangolódni. De egy érzéketlen nárcisztikus frigid pszichopatapalánta biztos benne, hogy nem ? a hibás, hanem a férfiak. Na ? ezért leszbikus. De ahhoz, hogy jónak érezze magát, minden olyat oda dörgöl más lányok orra alá, amivel azokat lehet bántani. Hol a pasihiányt, hol az alakjukat. Bármit. S?t még a csak általa vélt köt?dést is. Pedig tudod Amy... Te gy?ztes vagy, és a gy?ztesek tudják, nincs szükségük üres kapcsolatokra ahhoz, hogy valakinek érezzék magukat. Mi kivárhatjuk a lelki társunkat, és az életünk és a megfelel? társ pedig fontosabb, mint "preferenciákat" említve magunkra aggatható üres címkék.
- És tudod én csak így nyugtatnálak meg. De talán, ha az autó meglepet, kíváncsi vagy milyen társaság vagyunk. Aika véleményét majd megismered. Én inkább azt mondom el, amit Anna mondana. Képzeld el a jelenetet a mozivásznon, ahogy a szánalmas lúzer a vígjátékban kiosztja azt aki éppen világsztárokkal készül fellépni. Megvan? Na ekkor derül rajt a legjobbat a közönség. A szituáción, a karakterén. Érezd meg a helyzet komikumát, éld át kicsit, mosolyodj el. És tudd, hogy azzal vágsz vissza a legjobban, hogy egy mosoly kíséretében tudatod vele, hogy mennyire mulatságos, de huszadrangú dolog egy lényegtelen nárcisztikus picilány dühe. Nem elég mindez? Nos akkor képzeld el majd a 20 éves évfolyam találkozót. ? még mindig olyan rongy lesz mint most, te pedig világsztár és tisztes családanya. És ? majd akkor is meg akarja magyarázni, hogy miért ? a men?, és ki akar osztani. Nehéz elképzelni a jelenetet nevetés nélkül, igaz?
(itt legjobb pszicchados tudásával igyekszik átadni a helyzet komikumát, Amy meg úgyis érzékeny az ilyesmire szóval szerintem lesz nevetés is)
- Tudod mi a legjobb ebben? Az, hogy nem csak visszavágsz vele, de a bosszúság helyett felvidítja a napot, er?t ad. Nekünk meg nem csak az a fontos, hogy legyen pénzed kajára, és nem csak jó kaját igyekszünk szerezni, hanem egy kicsit katonaként fogalmazok: A csapattag családtag. És az ilyen családtagok boldogsága is fontos. Mindenkinek. No ezért sem hagyjuk csak úgy, hogy ezt valaki elrontsa. Ez is benne van a katona keménységében. Érzékeny lány vagy, és szerintem ezt az összetartást, szeretetet is megérzed. És talán így már egyikünk sem olyan félelmetes. És ezért nem baj az sem mit varázsolsz a kocsiban, mert szerintem te jó és rendes csaj vagy, aki ugyanígy tör?dik a barátaival. És tudod mit? Shirly desperate... Nem tudja elképzelni, mi motiválhat valakit arra, hogy ne akarjon minden alkalmat megszerezni a társ szerzésre. Te pedig új vagy egy helyen, de máris vannak akik kiállnak melletted. És le merném fogadni, hogy remek férjet tudsz találni.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Igazából Severinnél hét évvel fiatalabb valakinek kellene lennie, ami azt jelenti, hogy nem negyvenes, hanem ötvenes éveiben járó n?nek kellene lennie, de valamiért tényleg inkább negyvennek néz ki, legalábbis a megviseltsége alapján [alig látszik rajta az évek súlya]. S?t, ezzel a negyvennel is igencsak mellé lehetne l?ni egy jobb napján. Öltözködése alapján inkább üzletasszonynak néznéd, ha nem tudnád, hogy kir?l van szó és mivel foglalkozhat. Elegáns, de hideg megjelenés? nem annyira brit, mint inkább talán skót kelta származású n?. Most épp fekete a haja, de szerinted nem az az alap színe. Ha jól sejted az ? águk lehetett a lancashire-i eredet? t?sgyökeres brit Myerscough családba beoltott skót mellékág. Na igen. Ennyit a nemesi származásról... A büszkesége alapján most viszont megint csak poz?r, csak most díszes jelmez nélkül, ahogy egy jó katolikustól elvárják. Viszont van benne valami zavaró, amit egyszer?en nem tudsz hová tenni. Valami olyasmi, amit csak úgy valahonnan ösztönb?l érzel, talán n?i megérzésb?l. A Keisingerek valahogyan eljutottak a hosszú életkorig és te tényleg nem csodálkoznál rajta, ha a következ? Keisingernek hegyes volna a füle, ezzel a n?vel kapcsolatban viszont azon nem csodálkoznál, ha a következ? Willbeforce-nak a [i:2wy6kiq6]foga[/i:2wy6kiq6] volna hegyes, illetve azok közül kett?. Lehet hogy egy leheletnyi gót még megmaradt benne, ezért kelti benned a vámpír benyomását, mert hogy bizonyára nem vámpír, azt állítani mered. Azok nem így néznek ki és azokat a professzor reflexb?l elporlasztaná.
-"Üdvözlöm a hölgyet a társaságunkban!" köszön egy nem túl cikornyás mozdulattal el?adott bókkal Keisinger. Látszik, hogy inkább kíváncsiságból csinálta, mint etikettb?l és ahogy látod, azt kapja amit várt.
-"Nem gondolod, hogy ebben a korban már egyikünknek sem kellene ezt játszania?" kérdez vissza a n? kicsit bosszúsan.
-"Ugyan, Sybil, én nem játszom semmit, csak kíváncsi voltam, hogy azóta megtanultál-e pukedlizni, de látom nem. Ha jól emlékszem már akkor is elmeséltem, hogy ez valójában három balettlépés. Akkor viszont miattam nem értél rá, utána pedig más dolgod volt, ha jól tudom."
-"Ez vicc akart lenni, Severin?"
-"Bizony." mosolyodik el a professzor. "Egy kis angol humor."
-"Azt hittem, hogy más miatt keresel, ha ilyen hirtelen ennyire sürg?s..." pillant feléd.
-"Való igaz. Más miatt kerestelek meg, de el?bb hagy mutassam be az én kedves kolleginámat, Aikát. Ugyan még nem ismeritek egymást, de hidd el nekem, nem volt sok híja az ismeretségnek. Gondoltam, ha már amúgy is a közelben jársz, megragadom az alkalmat. Ki tudja, lehet hogy Millicent lányod kedvet kapna megint a tanuláshoz és ha nem akarod, hogy nálam tanuljon, akkor érdemes más taner?kkel is megismerkedned. Ha viszont azóta kicsit nagyobb hangsúlyt fektetsz a spiritualitásra, akkor nyugodtan megemlítheted Millicentnek a démonológia szakot is. Egy Szilveszter Rend béli atya tartja, aki egyenesen a Vatikánból jött ide."
-"Örvendek..." nyújt kezet kelletlenül. Szinte látható, hogy valami olyasmi jár a fejében, hogy Severin direkt hívta úgy ide, hogy n? van mellette, aki ráadásul nem is a felesége. Miközben ezt átgondolod, rájössz, hogy itt is az illatokkal nem stimmel valami. Sybil nem tudod milyen illatszereket használ, de az egyiknek van valami édeskés mellékillata, amolyan nagyon halvány valami. Te sem tudod megmondani, hogy mi az valójában, vagy hogy egy dolog adja-e, de hogy van benne valami baljóslatú azt érzed.
-"Tényleg, Sybil, mit használsz? Csak nem Pale Grace?" kérdez rá Severin is az illatra, a Pale Grace név ugyanis kozmetikumokra utal, de nem létez? kozmetikumokra. [Az urban legend azt mondja, hogy emberáldozattal készülnek és a halálkultisták mind ezt használják, így szivárognak be mindenhová. Ez persze nem igaz, a halálkultisták ugyanis nem sminket használnak, hanem Bibliát, amit félremagyaráznak és nem szivárognak be olyan sok helyre, mert el?bb nyírják ki magukat vagy a híveket.]
-"Muszáj mindenb?l viccet csinálnod?" kérdez vissza Sybil, bár ha jól sejted csak játssza a sért?döttet, ha már Severin így átvágta.
-"Most tényleg nem humorizáltam. Ha azt akartam volna, akkor azt mondom, hogy úgy hallottam újra összeáll az [i:2wy6kiq6]id? el?tt fölbomlott [/i:2wy6kiq6]Shadow Enthroned. Csak nem a koncertre készülsz?" Tudva, hogy a Shadow Enthroned volt az a banda, amelyik olyan sikeresen adta el? az egyik számát, hogy egy területre ható halálvarázst sütött el vele amivel kicsinálta önmagát is, neked hatalmasat üt ez a morbid poén. A n? fintorából ítélve neki is igen mélyen ült valahol öv alatt.
-"Ezért hívtál ide? Mi köze ennek Millicenthez?"
-"Csak annyi, Sybil, hogy ha sikeresen kicsináljátok magatokat, vagy ha az anyósod csinál ki titeket, akkor azért kíváncsi vagyok, hogy milyen jöv?t szánsz a lányodnak."
-"Ez most valami vicc akar lenni megint?"
-"Nem, kedves, egyáltalán nem, de err?l szerintem Aika többet tudna mondani."
-"Igen? Mir?l is?" néz mostmár feléd kérd?n de valami olyan tekintettel, hogy ha nem volna itt a professzor akkor meg volnál róla gy?z?dve, hogy a következ? alkalommal púder helyett a hamvaidat használná.
~~~
-"Kösz, aranyos vagy." mondja Amy kicsit vidámabban mosolyogva. "Viszont inkább nem is foglalkozom vele. Sajnos a komikumig nem jut el. Ahhoz az értékhiánynak leplezettnek kellene lennie, vagy értékesnek kellene beállítani, legalábbis definíció szerint, de nála ez nem leplezett és ha értékesnek próbálnánk beállítani akkor csak ?rületesen grotesz lenne az egész. Inkább ne is foglalkozzunk vele. Én is inkább kitöröltem a fejemb?l. Nem az emlékét, csak a hozzá társított érzelmeket. Rendesen nem szeretek beletörölni az érzelmi memóriámba. Az érzelmek azért vannak, hogy átérezzük ?ket, de miatta nem akarom elrontani az egész napomat. Ezen már régen túlléptem, csak akkor, abban a pillanatban nagyon fölidegesített. Remélem sosem lép majd politikai pályára."
Csapat riadó!
- Aika Matsuako Vezér?rnagy, az AFOSI Vezet? különleges ügynöke - Mutatkozok be formálisan. Bár az igazolványon természetesen az egyén "nekem járó" címek, tudományos fokozatok is szerepelnek, ezeket most nem használom.
- Bocsásson meg kedves Severin barátomnak a tréfáért. Hiszen ? most szakért?ként, tanácsadóként részt vesz a nyomozásban, a tanúk és a gyanúsítottak kihallgatásában is. És a jó zsaru, rossz zsaru cím? hagyományos játék jó zsaru szerepe még kicsit új a számára, s így a kedvességet talán a kelleténél egy árnyalatnyival több humorral vetítette. De tudja mit jelent az, hogy jelenleg az ön édesanyja számára is Severin barátom lenne a jó zsaru? Még az összes konfliktus és érzés ellenére is vonzó alternatíva lenne vele megegyezni? Nos azt, hogy van egy apró bibi.
- Minden valamire való ügyvéd elmondja, aki valami nagy dolgot követ el, az kis dolgokban legyen feddhetetlen, mert kellemetlen elcsúszni egy adócsaláson, egy apró nyilvántartási hibán, szabálysértéseken, ha utána a házkutatás, a pénzügyi adatok átnézése egész lavinát indít el, és a kérdés csak az, hogy kiket vesznek el? érte. Olyan b?nökért, amikért már egy 6 éves gyereket is feln?ttként ítélnek el. Ha jól tudom az ön családjában akadnak gyermekek is, és bizony amikor ilyen helyzetbe kerül, [i:2bn86afr]nem a hatóság dolga[/i:2bn86afr], hogy eme gyerekeknek esélyt adjon.
- Engedje meg, hogy összefoglaljam a történteket. Nagyjából onnan, ahonnan a bíróságon tenném. Persze, mindenki tudná, hogy nem ebben a sorrendben jöttem rá dolgokra, de azt is tudnák betartottam a játékszabályokat, a személyes gyanú nem volt elég, hanem lépésr?l lépésre haladtam. Azaz az önök elleni eljárás jogszer?ségéhez nem fér kétség. Elindulna a történet egy számlázási anomáliával. Az azonnali nyilvántartás elmulasztására is "véletlenül" rátalálnánk. Ezzel együtt viszont hamar kiderülne, hogy így szinte bárki vehetett önöknél mágikus kellékeket. Ezek közül elég egyetlen egyet akár csak közvetetten összekötni bárkivel akinek tilos volt eladni bármit, máris nem csak apróság a vád, hanem büntet?ügy. És persze egy "kedves id?s hölgy" kapcsán el?kerülne pár érdekes történet.
- Egy-egy adomány olyan "egyházi" szervezetekhez köthet? akik azt a metahumánok elleni terrorcselekményekre költötte. Azaz innen önök az illegális fegyverkeskedelemb?l származó jövedelme egy lépésen keresztül a terroristákhoz jut. Ki tudja mennyi. De akár terroristáknak is eladtak fegyvert. A hölgy pedig biztosan nem ártatlan, hiszen többször kikelt a metahumánok ellen, még a saját elf vére kapcsán is megismerhet? mi hangzott el egy-egy esetben. Gy?lölet adott. Háttérzaj adott. Terrorizmus támogatás adott. Innent?l már könny? önökre ráverni, elég sokmindent. Nem sokat. Pár évet biztosan ér.
- Csak tudja kedves Sybil, igen kellemetlen dolog úgy bíróságra menni, hogy az ember elítélt terroristaként még a vallomástételre is csak a mágiáját korlátozó maszkban és talpig vasban engedik fel, mert toxikus és terrorista. Nos kedves Sybil. Ebben a helyzetben kellene megmagyarázni azt, hogy az önök elektromágneses szelleme miért radioaktív. Miért sugárzott be egy csak önök által elérhet? szellem pár háztömböt. Miért fenyegetett ez az önök által számos adat szerint gy?lölt metahumánok közül sokat. Nomeg miért fenyegetett ez pár rend?ri szervet.
- Miközben azt is hozzá tennénk a nyomozás kapcsán, hogy ezek a rend?ri szervek például a Winsor szív jelentette sorozatgyilkosságot üldözték. Ami kapcsán a szív megállításához szükséges rituális mintát tartalmazó tárgyakat önök sem átadni, sem eladni nem voltak hajlandóak a mi szakért?nknek. És igen, ha kell Severin akár egyenruhában is megjelenhet a bíróság el?tt. A szellem kapcsán a gyilkos fegyvert önökhöz lehet kötni, de a szív kapcsán is van ami önökhöz köthet?, és már hosszabb ideje. Nem fogjuk azt mondani, hogy önök idézték meg. Elegend? az, ha lesz aki ezt hiszi. Szóval gyilkos fegyver check. Motiváció check. Lehet?ség check. Minden szükséges és elégséges kellék megvan az ítélethez. Persze, meg lehet próbálni kétségeket ébreszteni. Akár elítélt terroristaként is, ha az el?z? ügyben biztos az ítélet. De kedves Sybil, vannak önnek még illúziói?
- Elárulok valamit. Mi választjuk meg melyik bíróságon emelünk vádat. Azt is, hogy kiadatjuk, vagy UCAS bíróság. Mondjuk mit szólna egy Tarislari esküdtszékhez. Azt mondja, ez mennyire önök ellen lenne tisztességtelenül összeválogatva? Én meg azt mondom nem. Hiszen van az ügynek olyan része is, amivel az egész katonai bíróság elé kerülne, friss diplomás hadbíró f?hadnagyhoz esküdtszék nélkül, aki csak azt nézné hány csillag van a vádló és a vád tanúinak váll-lapján. De kedves Sybil. Megtehetem azt, hogy kiadjuk egy megacégnek. Knight-Errant vagy Lone Star céges bíróság, amikor az ügyek egy részében rend?rök is veszélybe kerültek. Ohh. Tudom már. Renrakus céges bíróság. Nekik jól jön bizonyítani a metahumán barátságot, az elítélteket kísérleti alanynak használják. És a szép ajándékon és lehet?ségeken kívül más okuk is lenne az egyértelm? ítéletre. Vajon amikor a 4. teljesen más körb?l hozott bíróságnál is elfogultságot említ egy elítélt terrorista azt ki venné komolyan?
- Nos a kis családja így komoly gondban lenne. De szerencséje van. Severin meggy?zött arról, hogy önöket együttm?ködésért cserében békén is lehet akár hagyni. A kedves mamát pedig nem kell beengedni az országba. S?t, már a visszafelé jöv? repül?re sem, mert terrorgyanús.
- És bár ugye tudjuk, hogy ön és Mina nem egy súlycsoport, ön nehezen rúghatna labdába Mina mellett, Severin azért kedveli önt is annyira, hogy ezt a lehet?séget felajánlja. A feltételek egyszer?ek. A lányuk szem el?tt lesz, valamelyiünk kurzusára beiratkozik. Örülnénk, ha a sajtó és ezen keresztül a háttérzaj kontrolljában valamennyire részt venne Millicent kisasszony. Ön mint hiteles goth hölgy sok vásárlót monitoroz. És mindenben együtt m?ködik a hatóságokkal és a tanácsadó kutatóinkkal. A hasonló sajnálatos események elkerülése érdekében pedig Severin tanulmányozásra kap az elektromágneses szellemekb?l is.
~~~~
- Dehogynem. De nem gond, szerinted mi a baj azzal, ha mondjuk ? lesz a pusztulatbeli leszbikus szexmunkások szakszervezetének munkahelyi titkára az utcasarkon? Mert [i:2bn86afr]ez[/i:2bn86afr] is politikai pálya. És neki még testhezálló. De gyere, nézzük meg inkább a bulihelyszínt és kajáljunk is egy kicsit. Ha meg az els? napod, akkor tudjuk ennyi id? alatt mit lehet kihozni a helyzetb?l, és mi is segítünk, meg talán DeeDeeék is.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Kalandmestereknek
-
Kalandgyár - Light
- Kaland ötlet hentelésre specializálódott karakternek
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?